Prodat Domek, Varna, Varna, Bulharsko, м-ст Боровец- север

Prodat - Cod. 40502

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 175 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

* HORNÍ! *ČERSTVÝ VZDUCH! * PŘÍRODA! * Klid! * LOKALITA Majitel prodává rodinný dvoupodlažní dům v Borovets na severu. Dům je na druhé linii hlavní silnice a je zcela na jih. K zastávce veřejné dopravy, obchodu a Easypay dojdete za 2 minuty. Na pláž Asparuhovo dojedete autem za 5 minut, na pláž Fichoza za 10 minut a na Pasha Dere za 15 minut.
V prvním patře je kuchyň, jídelna, obývací pokoj a koupelna s toaletou. Obývací pokoj se otevírá na verandu - 30 m² Ve druhém patře jsou 3 ložnice a 2 koupelny s toaletami. Každá ložnice má přístup na terasu, která odhaluje neuvěřitelný výhled. Z kuchyně je teplé napojení na kůlnu, která může být navržena jak pro garáž, tak pro grilování, v závislosti na výhledech budoucího majitele.
Dvůr je upraven zavlažovacím systémem pro trávu a kapkovou závlahu tui. Je zde vestavěné a dvorní osvětlení, stejně jako fasáda.
Zaručujeme vysokou kvalitu konstrukce! 5komorové truhlářství Rehau, dlaždice Bramac, fasádní 10 centimetrový tepelně izolační EPS systém Baumit.
K dispozici je složité vodní čerpadlo, které má větší tlak.
Spousta elektřiny a vody!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB