Prodat Čtyřpokojový, Varna, Varna, Bulharsko, Varna-Bulgaria

Prodat - Cod. 42405

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 362 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 6

Varna-Bulharsko (EU).
Nabízíme k prodeji elegantní čtyřpokojový byt o výměře 362,83 m2 (zastavěná plocha 289,74 m2), který se nachází v devátém patře z jedenácti v luxusním uzavřeném komplexu metrů od pláže. Nemovitost má následující rozdělení: chodba (16,24) m2, velký, slunný obývací pokoj s kuchyňským koutem (84,27) m2 s krásným výhledem na pláž a vstupem na dvě terasy, tři ložnice, každá s vlastní koupelnou (24, 54 m2, 19,52 m2, 17,30 m2), spolu s přilehlým sklepem (15,29 m2). Stav: byt. K bytu náleží parkovací stání, jehož cena je zahrnuta v poplatku za údržbu a správu areálu. (14E / m2 ročně).

Byt se nachází v budově s moderní architekturou na pláži. Při stavbě je použita nejvyšší třída materiálů a kvalitní zpracování. Luxusní schodiště a společné prostory mají vybudované větrání, kanalizaci včetně instalace pro odvod klimatizací, požární signalizaci, uzemnění, spolehlivou elektroinstalaci s vysokým stupněm ochrany. Je zajištěno pracovní a evakuační osvětlení. Vytápění, větrání a klimatizace v objektu zajišťuje plně zabudovaný invertorový klimatizační systém VRV s chlazením a vytápěním DAIKIN, s přímým odpařováním, s instalovanými vnitřními jednotkami pro podhledovou montáž.

Objekt je tvořen odvětrávanou fasádou s izolací z minerální vlny, plochá střecha je zateplená, paroizolovaná a hydroizolační, což zaručuje kvalitu a životnost. Okna jsou vyrobena z prvotřídních skleněných oken Sch? Co. Rezidentům jsou k dispozici tři panoramatické výtahy od předního světového výrobce Schindler. Uvedení do provozu leden 2022

Nemovitost je vhodná k celoročnímu bydlení. Kombinace přírodního parku se dřevinami a krásné pláže činí nabídku prodeje tohoto bytu jedinečnou. Dodává se s veškerým dostupným nábytkem a vybavením.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB