Prodat Domek, Ihtiman, Sofia, Bulharsko, Center

Prodat - Cod. 41774

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Nádherný dvoupatrový dům se systémem "Smart Home" v Kostenets - vesnici v Bulharsku, 74 km jihovýchodně od Sofie a 35 km východně od Borovets, na úpatí hory Rila. Rychlý a pohodlný přístup na dálnici Trakia a také na železniční trať Sofie-Plovdiv.
Obec je jednou z nejbohatších v Bulharsku, má více než 6200 obyvatel, více než 10 velkých obchodů s potravinami, mnoho restaurací, penzionů, sanatorií a penzionů.

Turistika je extrémně rozvinutá, místo je známé hypertermálními minerálními prameny, vodopády, jeskyněmi a nádržemi pro sportovní rybolov.
Kompletně byla zrekonstruována silniční infrastruktura, vodovod a kanalizace pro celý region.
Námi nabízený dům se nachází v centru, na hlavní ulici, naproti pravoslavnému kostelu sv. archanděla Michaela. Dvoupodlažní dvojdům s malým anglickým dvorem.
První patro se skládá z obývacího pokoje, samostatné kuchyně, koupelny s WC a vstupní chodby. Chodba vede po vnitřním točitém schodišti do druhého patra, kde jsou další tři ložnice.
Chodba v přízemí vede do upraveného dvora, příjemného pro relaxaci. Na dvoře je kamenná kašna, nová koupelna s WC a kromě nich je zde i malý domek 25 m2, který je v současné době využíván jako dílna, ale lze ho proměnit v letní kuchyni nebo pro hosty. Dům. Výška je velká, jsou postaveny dvě úrovně, druhý typ je ampor, je zde voda a kanalizace, jsou zde tři fotovoltaické panely, které napájí dům.
Celý dům je zrekonstruován a systém Smart Home je propojen se všemi místnostmi, ovládán a ovládán z kteréhokoli koutu planety.

Kompletně zrekonstruována elektroinstalace, vodoinstalace a kanalizace. Všude nová okna, zateplení, nová střecha.
Nad druhým patrem je vzduchový polštář cca 1 metr. Suterén cca 50m2, suchý a odvětrávaný, je možné udělat krčmu.
Dům je nejmodernějším způsobem střežen, je vybaven vnějšími a vnitřními kamerami pro vzdálený dohled. Krb s vodním pláštěm zajišťuje dodatečné vytápění všech místností.

Prodávám s veškerým nábytkem a spotřebiči, kompletně připravené pro nové majitele. Lze jej snadno proměnit v rekreační dům pro hosty.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB