Prodat Dům, Sofia, Sofia, Bulharsko, Бояна

Prodat - Cod. 39318

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 348 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 0-3

Rodinný dům v prvním ekologicky uzavřeném uzavřeném obytném komplexu v Bulharsku. Nachází se na úpatí hory Vitoša a zároveň jen 10 minut autem do centra hlavního města (NPC). Obec je postavena na celkové ploše 12330 m2. Skládá se z 15 rodinných domů s celkovou obytnou plochou 348 m2. do 441 metrů čtverečních, celková zastavěná plocha 6215 m2, dětské hřiště a administrativní administrativní budova s parkovacími místy pro hosty, která není zahrnuta v celkové zastavěné ploše. Domy jsou tří typů: domy typu A - 3, domy typu B - 9 a domy typu B - 3. Každý dům má svůj vlastní pozemek se skutečnými hranicemi a sousedy 650 m2. až 720 m2, s nimiž je každý dům na prodej. Je různé velikosti v závislosti na umístění domu v komplexu a nezahrnuje vlastnictví chodníků a jízdních pruhů pro automobily. Z nich bude mít každý majitel domu perfektní část vlastnického práva. V každém z yardů je dostatek prostoru pro vybudování venkovního bazénu.
Suterén každého domu je vyroben z přírodního kamene, leštěného impregnací zadržující vlhkost. Příčky v suterénu jsou nezátěžové a lze je během výstavby nebo v pozdějších etapách přemísťovat, aby se prostory proměnily.
Pro vaše pohodlí a pohodlí je výška stropů většiny pokojů v 1. a 2. patře ve všech třech typech domů blízko 3 metrů.
Každý dům bude mít internetové a telefonní kabely a intercom systém s kamerou.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB