Prodat Zemědělský statek, Aleksandrovo, Jambol, Bulharsko, Bulgaria, Yambol municipality, village of Aleksandrovo

Prodat - Cod. 31584

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 34600 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Komplex se nachází na pozemku o rozloze 34 000m2 v srdci Strandje a zahrnuje:
STABLE s 20 kůží s celkovou plochou 550m2
Budova je umístěna na východ - západ. Stavba je pevná. Okenní rámy jsou vyrobeny z PVC profilů se sklem. Stropní konstrukce - trámy, postavené pod střešním prostorem prostřednictvím konstrukce ocelových vazníků a trámů a desek, které slouží k ukládání sena. Izolace střechy krytá dlažbou. Byl postaven nedávno a splňuje nejnovější požadavky a předpisy pro chov a chov koní.

2 PADDOKS o celkové ploše 1500 m2.
FOLK RESTAURANT s celkovou rozlohou 484 m2 a letní zahrádkou.
Budova je umístěna na sever - jih. Stavba je pevná. Okenní rámy jsou vyrobeny z PVC profilů v dřevěné barvě se skleněnými otvory a otevírají se luxusní okna u okna (systém "Volkswagen" - otevření posuvným paralelním čelním posunem). Stropní konstrukce - nosníky s izolací a pokryté dlažbou. Dispozice budovy je následující: Sál pro návštěvníky, který se nachází v centrálním svazku budovy s dvěma vchody, parkování na ulici a samostatná regulace mimo dvůr (východní fasáda) a vstup z nádvoří (západní fasáda) Postavené barové nápoje - v jižní síni a v centrální venkovní kuchyni je postavena se schopností postavit pec. Pevný zděný krb je postavený na baru v jižní části haly. V severní části haly těsně před kuchyňkou a sklady se nachází původní starý mlýn - restaurovaný a vystavený. Kuchyně je rozdělena takto - přípravky, varná deska, myčka nádobí, sklady a další. Šatny se nacházejí v jižní části budovy. Podlahy - terakota, stěny - omítka, latex, částečné obložení přírodního kamene, stropní nosníky. Dveře - z uliční regulace - masivní dřevěné dveře, strana dvora - dvojitý PVC profil. V toaletách: Podzemní stěny - fajáns, stropy - omítka, tmelový latex. Potřebné sanitární vybavení a příslušenství jsou instalovány;
Významnou etapou obecného záměru rozvoje komplexu je Jízda na plavidlo 70 m / 70 m. K dispozici jsou všechny potřebné dokumenty, včetně stavebního povolení.
UBYTOVÁNÍ. Penzion se 16 pokoji a 4 apartmány o celkové rozloze 1056 m2. Veškeré dokumenty, Stavební povolení jsou k dispozici.
Komplex pro jezdecké sporty a chov "BLACK SEA HORSES" má všechny potřebné právní dokumenty. Zpráva o posouzení auditu pro minimální hodnotu aktiv provádí licencovaná auditorská společnost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB