Prodat Vila, Pobeda village, Dobritch, Bulharsko, 15 street, no. 4

Prodat - Cod. 43028

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1180 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

Prodej vily v obci Pobeda (3 km od města Dobrich) o celkové ploše 1180m2 dvorku.

Třípodlažní (kovová konstrukce) vila ve výstavbě 80 m² (a méně pro podkroví - 3. patro). Dle osobních preferencí má vila železobetonovou základnu (pískovocement 2:1) a vyztuženou kovovou konstrukci - s cílem odolávat vysoké seismicitě (vysoký stupeň zemětřesení). První patro je dokončeno se stěnami vyrobenými z internitových desek obložených polystyrénem pro tlumení zvuku a izolaci, aby se v létě udržely teploty chladné a v zimě teplé. Větší část prvního patra (chodba, kuchyně, koupelna, WC) a vstupní chodba je obložena dlažbou. Pro podlahu (dřevěná deska mezi prvním a druhým podlažím) je položen nosník 10/10, na který jsou instalovány konstrukční pásy (s možností nalití železobetonové desky na přání)

Rok výstavby: 1993 na základech a kovové konstrukci se střechou a stěnami (1. patro). Stěny jsou zateplené, terakota a podlaha byly položeny v letech 2018-2019.
Vedle vily je postavena garáž 32 m² a 11 metrová studna (s vodním sloupcem 3 metry - práce s vodní pumpou) a otevřený skleník.

Běžné dokumenty.
Elektřina, voda, septik.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB