Prodat Stavební parcela, Plovdiv, Plovdiv, Bulharsko, pleven 7

Prodat - Cod. 38600

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 350000 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 5

ROZVOJOVÉ PŘÍLEŽITOSTI
V závislosti na řešeních pro rozvoj podnikání, které nabízí Orizari Industrial and Logistics Park, a specifickým potřebám každého podniku je možné zvolit plochy mezi 5000 až 10.000 m2. Tato pole mohou být zakoupena a požadované zařízení může být postaveno nebo zakoupeno nebo pronajato společně se zařízením na místě. Tyto možnosti nabízejí mnoho komerčních výhod a také skutečnou příležitost investovat do rychle se rozvíjející ekonomiky. Nákup nebo leasing skladů v Bulharsku umožňuje společnosti získat funkční struktury ve strategické pozici ve vysoce příznivém ekonomickém prostředí pro investice a růst.
SERVIS A ÚDRŽBA
Konstrukce plánované v ORIZARI Průmyslový a logistický park: TIR a kamionový park s 24hodinovým kamerovým systémem, čerpací stanice pro naftu a metan, myčka aut, servisní středisko pro údržbu nákladních a nákladních vozidel, hotel se samoobslužnou restaurací, trh, základní potřeby asistenční služby v oblasti nakupování, bank a nouzových poliklinik.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB