Prodat Jiné (Pozemky), Harmanli, Haskovo, Bulharsko, Leshnikovo

Prodat - Cod. 43004

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 3507 m²
  • Pocet pokoju: 3507 m²
  • Podlazí: 03507 m²

Prodám pozemek v regulaci - 3507 m2. plocha ;
Se spoustou elektřiny a vody; studna, přístup po zpevněné cestě; panoramatické, vhodné k bydlení, na letohrádek, na montované dřevostavby, na kupolové domy, na masivní výstavbu, pro obchodní nebo průmyslové účely, pro zemědělskou výrobu apod., s doklady v pořádku, jediný majitel.
Nachází se v centru malé vesničky, ale vzhledem ke své rozlehlosti mimořádně tiché, klidné a krásné. Terén je bohatý, úrodný a čistý (nebyl využíván více než 50 let!)
V samotné obci je internetová a telefonní komunikace; žádné problémy s elektřinou a pitnou vodou; je zde obchod se základními potřebami a bar rovněž zásobený potravinami; v blízkosti hlavní obce cca 12 km, do krajského města - 40 km; do Řecka a Turecka - asi 30 km; krásná příroda, ticho, pořádek, obyvatelé výhradně Bulhaři a Finové; v blízkosti turistických a historických míst a míst. V budově magistrátu je obnoven Společenský dům, nové sály, divadelní sál a další sály pro různé akce; bylo také zahájeno řízení na obnovu kostelíka z roku 1881, prohlášeného kulturní památkou; byla obnovena fontána s léčivou vodou, s mnoha mramorovo-kamennými koryty, s altánkem, velkým kamenným hřištěm, letos oficiálně otevřeným dětským koutkem; místo pro táboření, setkávání, oslavy, řeka nabízí i mnoho míst pro rybaření, procházky, obecně blízkost přírody, listnaté lesy, louky bohaté na bylinky, houby a květiny, nabízejí opravdovou radost a to každý den ze skutečného života bez zbytečných zvuků (přesněji řečeno žádných zvuků). Obyvatelé obce jsou milí a společenští, žádná kriminalita, vážný starosta, žádná korupce, žádná opuštěná zvířata a mnoho dalších vlastností, které se sice moc nezmiňují, ale všichni víme a máme zájem o koupi nemovitosti tohoto druhu . Nejsou tu žádné skládky a pohřby jedovatých materiálů, žádná průmyslová odvětví a továrny, žádné dálnice, které by tuto fámu otestovaly, žádná letiště, ... zkrátka bez přehánění, místo je tak autentické a nabízí tak poklidný život z každého úhel pohledu. že byste si snadno mysleli, že sníte nádherný sen. Cena nemovitosti - 16 000 Euro, lokalita - obec Leshnikovo, obec. Harmanli. V případě zájmu pište soukromě.
Popis fotografií v pořadí zveřejnění:
1, 2 a 3 - nemovitost fotografovaná podélně od jihu k severu; ze severu na jih a výstup z jihu
Zbývající fotografie pro stručnou představu okolí a přírody; přírodu přístupnou doslova otevřením silniční brány. nepotřebujete dlouhé treky, abyste se dostali k řece, skále, kopci, lesu... Prostě jste v nich.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB