Prodat Domek, Lenkovo, Pleven, Bulharsko, Pleven

Prodat - Cod. 43660

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 800 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Velký dům a masivní průmyslová suterénní budova ve slepé ulici v Bulharsku, Lenkovo, PlevenObrovský, krásný dům a masivní průmyslová suterénní budova (součást 4patrové budovy) ve slepé uličce (pouze 2 domy na této ulice) ve velmi malé vesnici na severu Bulharska, poblíž řeky Dunaj, asi 25 mil od města Pleven a asi 90 mil od Sofie, hlavního města Bulharska. Dům má 3 podlaží a suterén, vše dohromady cca 300 m2. Ze sklepní místnosti (která je obrovská, s okny) vedou železobetonové schody přes první patro (velká kuchyně, samostatné WC a samostatné sprchy, dvě ložnice), druhé patro (koupelna, velká ložnice , další ložnice a obývací pokoj, přes který se vchází do podkroví) a podkroví (možno tam vytvořit další 4 ložnice a koupelnu). Uvnitř domu je budova a stavební práce bezvadné - pouze obchodníci z bulharské „Zadruga na Maistorite“ (pracuje zde Cech nejlepších obchodníků-stavitelů v Bulharsku)

Zavedena elektřina a voda i pevné kabely pro 6 pevných telefonních čísel a komín pro krby. Vysoce kvalitní dřevěné dveře a okna, dobře zabezpečené, uvnitř potřebuje omítku a dekoraci. Před domem je zahrada, prostor pro bazén. K domu je připojena samostatná garáž. Dům má výjimečně pevnou vojenskou konstrukci: stěny suterénu jsou široké přes 1,5 m, vyrobené z extrémně pevných materiálů - betonu a ocelové konstrukce (železobeton). Ulice je také obrovská a umožňuje nákladním automobilům volně manévrovat.

Podsklepená budova u domu je cca 300 m2 rozdělená na 9-10 skladů/místností o výšce mezi 2,45 a 3 m, všechny s výlohami. V horní části suterénu jsou schváleny plány na další 3 podlaží. Konstrukce suterénu je pozoruhodně pevná. Budovy jsou vhodné pro obchodní developery (call centrum, výrobní, textilní, skladové, truhlářské, umělecké a jiné typy dílen atd.). Budovu bylo možné rychle dokončit a používat tak, jak je, a později dále rozvíjet. Na zadní straně pozemku teče potok – jedna z hranic, další 2 hranice jsou dvě ulice a čtvrtá hranice je pozemek.

Dům je v centru obce s dobrou dostupností MHD.

Práce a stavební materiály jsou levné. Řeka Dunaj je nedaleko. Poloha je ideální pro export/mezinárodní obchod (řeka Dunaj). Nejdelší řeka v Evropské unii, Dunaj, je po ruské Volze druhou nejdelší řekou v Evropě. Začíná v oblasti Černého lesa v Německu a na své cestě k Černému moři prochází 10 zeměmi (Německo, Rakousko, Slovensko, Maďarsko, Chorvatsko, Srbsko, Rumunsko, Bulharsko, Moldavsko a Ukrajina). Jeho povodí je mnohem starší než Rýn a má se za to, že bylo místem některých z nejstarších lidských kultur, a zůstává jednou z nejdůležitějších a historických vodních cest v Evropě a oblíbenou říční destinací.

Místní zastupitelstvo je velmi vstřícné a nápomocné. Existuje také mnoho programů EU, které takové projekty financují: musíte o ně žádat místně.

Pro další podrobnosti a fotky mě prosím kontaktujte. (rád vyměním nebo vyměním)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB