Prodat Dům, byala, Ruse, Bulharsko, byala

Prodat - Cod. 41495

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Prodám nemovitost 200m2. Nachází se v Bulharsku (severní centrální region) ve městě Byala. Ve 30 minutách. z Ruse, Veliko Tarnovo, Svishtov a Popovo. Ve 2 hodiny. z pobřeží Černého moře. V těsné blízkosti hlavní silnice Ruse-Sofia a nově vybudované dálnice Ruse-V. Tarnovo. Nemovitost se nachází v klidné čtvrti s obchody s potravinami, nádražím, čerpací stanicí, parkem s dětským hřištěm, restauracemi, muzeem atd. vše, co k životu potřebujete. Okolí bylo zrekonstruováno s nově vydlážděnými ulicemi.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2021. s nejnovějšími moderními konstrukčními řešeními. Nová El. a instalatérství. Zateplení celého domu a plastová grafitová okna. Video sledování interiéru a exteriéru. Dvě patra 100m2, z nichž jedno je kompletně dokončeno a zařízeno a druhé není vnitřně dokončeno. V prvním patře jsou 3 ložnice, dvě chodby, kuchyně s jídelním koutem a francouzským oknem do zahrady, technická místnost, 2 koupelny s WC a obývací pokoj s krbem. Garáž s automatickými vraty a teplou přípojkou do domu. Vnitřní a vnější schodiště do druhého patra. Nemovitost se nachází ve dvoře 600 m2, z toho je postaveno 200 domů, garáž a sklady. Vytápí ho ekonomické tepelné čerpadlo Mitsubishi s podlahovým vytápěním a radiátory. Vlastní zdroj vody (vrt) na 22m. hloubka. Dům je zařízen v kombinaci moderního a vintage stylu. Možnost prodeje s veškerým dostupným nábytkem, který je vidět na fotkách a možná i bez něj. Disponuje také pohonnou jednotkou pro případ výpadku proudu. Tepelné čerpadlo funguje také na chlazení odvodněním podlahy a alternativou je klimatizace Daikin. Cena nemovitosti 200 000 eur.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB