Prodat Třípokojový, Pomorie city, Burgas, Bulharsko, Стар град

Prodat - Cod. 38731

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

APARTMÁN OD MASE! HOLDING VLASTNÍ STYL A CHRIST !!!

CARE ESTATE BG nabízí nové apartmány v Pomorii, staré části města, metrů od pláže! Budova je ze zákona č. 16 z 12. 2018г. vysoce kvalitní stavební materiály a dokonalé zpracování. Společné prostory budovy jsou světlé a luxusní s chutí bez jakýchkoliv nástrojů či materiálů. To je v těsné blízkosti všech komunikací města, jako je obec, banky, mateřské školy, školy, autobusové a autobusové nádraží, zeleninový trh, ne více než 50 metrů od velké městské pláže! Byt nabízíme k prodeji se nachází ve čtvrtém patře o rozloze 81,12 m2 a stavitel dává dalších 21 m2, což činí byt více než 100 m2! Má kuchyň s jídelnou v jedné, dvě ložnice, koupelnu s WC, terasu s jídelnou a jednu ložnici, odhalující krásu moře, další terasu. Byt je v posledním, čtvrtém patře a zkosení v jídelně z něj dělají opravdu jedinečné, zejména pro lidi, kteří ocení různé a vědí, jak se dostat domů! Byty v budově jsou vydány na klíč a stále existuje několik, které by mohly být dokončeny s podlahou dle přání kupujícího. Každý kupující si může zakoupit dodatečnou garáž o rozměrech od 18 do 24 m2, vybavenou elektřinou a vodou, automatickými dveřmi, za cenu 13500 €

BUDOVA NENÍ ÚDRŽBA!

Vážení zákazníci, prohlídky jsou pro vás zdarma, ale upozorňujeme, že tento pohled je pouze s podepsanou inspekční zprávou! STAROSTLIVOSTI BG ZÁKAZNÍCI PŘIJÍMAT BEZPLATNÉ POJIŠTĚNÍ NÁKUPŮ Z USA!
kód nabídky - A 612029/30

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB