Prodat Hotel, South - black sea coast, Burgas, Bulharsko, Sinemorets

Prodat - Cod. 27014

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 1515.840 m²
  • Pocet pokoju: 26
  • Podlazí: 3

Nachází se asi deset kilometrů severně od tureckých hranic, malé, krásném městě Sinemorets, Bulharsko je dobře izolovaný, a nikoli obklopen konstantních závany činnosti. Pohled na město je naprosto úchvatný. Tato budova se nachází v tomto malém městečku.
 
Infrastruktura je pevně určen s přilehlým formě. Kompletní s bazénem, ​​kamerovým systémem, parkoviště a terénní úpravy, tato stavba splní každé přání. Jeho apartmány jsou umístěny ve třech samostatných poschodích pro celkem 26 apartmánů a toulají se ve velikosti od 41 o 59 metrů na 105 o 92 metrů.
 
Postaven z kvalitních materiálů s cílem zajistit odolnost, tento bytový dům je navržen v tradičním stylu zbytku Sinemorets. Je postaven do svahu s výhledem na moře, takže každý apartmán má malebnou výhled na moře. Celkem, je jich tam šest ateliéry a 20 jedno-ložnicových apartmánů jsou k dispozici pro nákup nebo pronájem. Výhledem na moře si můžete vychutnat od luxusních balkony v každé z nich.
 
Pokud hledáte získat byt, ujistěte se, že uvažovat o pronájem nebo nákup od Rich Building. Z celé řady důvodů, které jsou jedním z nejlepších jmen v bytě průmyslu. Od budou moci koupit kompletně hotové apartmány, které chybí pouze zařízení k poznání, že všechny dveře a okna jsou v bezpečí, tam je tak mnoho výhod pro nákup z bohaté architektonické, které je odlišují od ostatních. Navíc, všechny podlahy v jejich bytech jsou plovoucí a dlažba, takže vše, co je vlevo, když se nastěhujete, je zdobí ji, jak si prosím, aby to vaše vlastní prostor.
 
I když jistě milovat váš byt od bohatých Building, budete jistě rádi kulturu a lidi v Sinemorets, taky. Z je ponořeno do místní kultury příchodem do milovat místní postoje, budete brzy ocitnete doma v tomto malém bulharského města.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB