Prodat Hotel, Ravda, Burgas, Bulharsko, Strandja str. № 12

Prodat - Cod. 26304

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 970 m²
  • Pocet pokoju: 25
  • Podlazí: 4

Nabízíme k prodeji vyvinutý podnik, fungující rodina Hotel Mirage v Ravda, Strandža str.12, kde můžete najít uvolněnou a útulnou atmosféru během vaší letní dovolenou. Ravda se nachází 15 km od letiště Burgas a 100 km od letiště Varna, 5 km od Slunečného pobřeží a pouhé 3 km od starobylého města Nessebar. 3 km od Ravda je největší akvapark. V letovisku se nacházejí 3 pláže a během letních prázdnin turisté jsou přibližně 30.000, hlavně z Polska, Ruska, Slovenska, České republiky, Německa, Velké Británie a dalších zemí EU. Pro volný čas strávený na dovolené a potěšení jsou poskytovány četné zábavní a rekreační, stravování a nakupování.


Hotel se nachází na druhém řádku 150m. od ruského centra, v blízkosti komplexu Emerald Beach Resort & Spa.
Uvedena do provozu v roce 2006, postavená na soukromém pozemku s plošné 604,5kv. m., 4 / čtyři roky / poschoďový-970,34 kv. m. Při výstavbě a vybavení budovy s použitím pouze kvalitní materiály od předních výrobců z Bulharska, Itálie, Španělska a Turecka.


Hotel má tři samostatně evidovány a tříděny budovy:


1. Penzion bistro - 469 m2, polovina IR
2. Hotel - 727,34 m2
3. Pool - 70 cc


BISTRO


Nabízí snídaně, obědy a večeře pro hosty v hotelu, a hosté v této oblasti také. Její kapacita je až 50 vnitřní a venkovní 50 míst k sezení. V kuchyni má aspirace, chladničky, mrazničky a potřebné profesionální vybavení a nádobí pro práci. Bistro je plně vybavená bar pro kávu, teplé nápoje, alkoholické a nealkoholické nápoje. Je vybaven kávovar, led, chlazené skladování nápojů a plného rozsahu nezbytném skla, porcelánu a kovové příbory a nádobí.


HOTEL


Hotel se nachází na čtyřech podlažích a nabízí 1 apartmán s kuchyňkou a ložnice, 3 studia, 20 dvoulůžkových pokojů + přistýlky. Jejich kapacita je 40 stálých lůžek a 20 navíc. Plně zařízený s ledniček, klimatizace, televize, kabelová TV, bezplatné Wi-Fi připojení na internet, telefony, požárních hlásičů, protipožárního vybavení. Kategorie je 2 hvězdy z hlediska architektury a vybavení.


Servisní pokoje mají samostatné plně vybavené kanceláře s vlastním sociálním úklidu část.


V hotelu je velký venkovní bazén pro děti a dospělé.


Pro zábavu a hry pro děti je k dispozici dětské hřiště.


Ve vstupní hale budovy se nacházejí - recepce, lobby bar, kancelář a WC pro bistro hosta
a hoteloví hosté.
Bez provize pro zákazníka!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB