Prodat Domek, PCHELIN, Pazardjik, Bulharsko, PCHELIN VILLAGE

Prodat - Cod. 30517

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 725 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

K prodeji je velmi pěkný pozemek + HOUSE v Bulharsku, jen 75 km od hlavního města Sofie, ukryté v jižních svazích hory, Pchelin je krásný tvor od přírody, klidná a nekonfliktní atmosféra, skvělé klima a malebných památek a krajiny , Moderní vily a hotely, nacházející se v horní části obce poskytují skvělé podmínky pro kvalitní odpočinek a rekreaci. Balneoterapie fanoušci mohou těšit minerální vody patří k nejteplejším a minerální nejbohatším zdrojem vody v Bulharsku. Zdrojem minerální voda Pchelin je součástí většího hydro-geologické struktury, tzv Dolnobanski termální vodní nádrž, kde jsou všechny minerální prameny Kostenets, Dolna Banya a vzestup Momin Progod. Pružiny mají podobné vlastnosti, ale pouze Pchelin jaře se pyšní nejvyšší teplotou v Evropě - 73 ° C. Celková velikost je 725 čtverečních. M, Dům je ve 2 patrech a lze renovovat a opravovat velmi snadné pro bydlení, obrovský pozemek a teplé minerální vody na

Plochy mohou být použity. Můžeme organizovat svou návštěvu v Bulharsku, setkat se a podívejte se na majetku. Také lze uspořádat renovace proces nebo stavby dalšího domu. Oba pozemky a dům jsou k prodeji společně. Cena za zemi je 6000 eur (221 m²) + Dům a jeho pozemek 25.000 eur (504sq.m) - Celkový: 725 m² - 31.000 EUR celkem. Perfektní investicí. Na prodej majitel. Všechny dokumenty jasné. Pro více informací kontaktujte mne.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB