Pronájem Jednopokojový, Sveti Vlas, Burgas, Bulharsko, Ваканционный комплекс „Антония“***

Pronájem - Cod. 24822

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Komplexní
Holiday komplex "Antonia" *** se nachází v městečku Sveti Vlas, v blízkosti Slunečného pobřeží a Nessebar, pouhých 150 metrů od pláže. Zde se můžete těšit na krásné pláže, skvělé restaurace a různé atrakce neissekayuschim. Sveti Vlas je jen 1, 5 km od Slunečného pobřeží a Nessebar 7 km. Je to z toho důvodu, že se jedná o ideální místo, protože ne každý chce zhit Sleepless v hluku Slunečného pobřeží, přesto nahoditsya v blízkosti centra dění. Pro vaše pohodlí, autobusy a mini-taxi pracují, pomocí které si můžete dostignut na jakémkoli místě během několika minut.

Infrastruktura
Komplex se skládá z několika budov, které tvoří bohatě osázené vnitrozemí. V komplexu se nachází dva bazény pro dospělé a děti, masážní salón, kadeřnictví, salon krásy, fitness centrum, supermarket, dvě restaurace, recepce, prostorné zelené plochy, dětský koutek, parkoviště, 24-hodinová bezpečnostní kamera.

Byt
Byt, který Vám nabízíme k pronájmu se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna / WC. UTB kompletně zařízený luxusní byt.


Povinné týdenní úklid: 25 Euro

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB