Prodat Stavební parcela, Sozopol, Sozopol, Bulharsko, ул. Одеса

Prodat - Cod. 31693

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 1787 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Pozemky, na bulharském pobřeží
Nabízíme dvě části dohromady:
Pozemek se nachází v městečku Sozopol, obce Sozopol, administrativní adrese: c. Sozopol area Misarya, plocha 1207 čtverečních. m, zamýšlené použití oblasti: urbanizovaného území; Typ povoleného užití: nízkopodlažních budov až 10 m.
Cena: 384 480 BGN.
Další pozemek se nachází v městečku Sozopol, obce Sozopol, administrativní adrese: c. Sozopol, Misarya plocha o rozloze 580 metrů čtverečních. m, zamýšlené použití oblasti: urbanizovaného území; Typ povoleného užití: nízkopodlažních budov až 10 m.

Cena: 184 320 BGN.

Pozemky vedle sebe. To se nachází v blízkosti centra města. Nachází se na nejvyšším místě v oblasti, kde se obě strany nabízejí panoramatický výhled na město a moře. Vzdálenost od pláže a nejbližší asfaltové silnice je asi 400 m. Obvod, na jehož území těchto dvou částí je s výhodou SPA. Rovinatý pozemek, bez budov a plotů. K dispozici je plán rozvoje, aby výkon inženýrskými sítěmi.


Cena zahrnuje DPH 20%. To znamená, že v případě, že kupujícím je osoba uznána jako plátcem DPH, bude moci získat zpět částku daně.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB