Prodat Jiné (Podnikání), Shumen, Shumen, Bulharsko, Novi Pazar city, Novi Pazar Municipality, Shumen Province, 9900

Prodat - Cod. 31449

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 8325 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Nemovitost má rozlohu 8325 m², včetně budovy o čisté ploše 1123 m.
Umístění: Město Novi Pazar, obec Novi Pazar, provincie Šumen
Objekt se nachází v severní průmyslové zóně města Novi Pazar. Nachází se podél silnice druhé třídy směrem na vesnici Pamukchi. Vchod je hned vedle asfaltové komunikace.

Popis nemovitosti:
Pozemek, ve kterém je budova umístěna, je obklopena drátěným plotem s betonovými pilíři. K dispozici je kovová brána u vchodu do nemovitosti. Asi 4000 m² nemovitosti je pokryto asfaltem. V sousedním objektu je mlékárna.
Na území nemovitosti byly vybudovány prvky infrastruktury, které jsou vodovodem, elektrifikací a trvalou silnicí. Nemovitost je snadno dosažitelná motorovými vozidly. Pozemek je ve správném tvaru a sousedí s druhou třídou asfaltové silnice na západ.

Popis objektu:
Jedná se o jednopatrovou průmyslovou budovu s prefabrikovanou železobetonovou konstrukcí tvořenou vinelandskými trámy, sloupy a nosnými termoizolačními panely. Konstrukce je v normálním stavu pro jeho provozní dobu. Na hlavních ložiskových prvcích nejsou žádné zlomeniny nebo poškození. Budova je jednopodlažní průmyslová hala s podlahou z betonové desky, omítnutou a malovanou stěnou a stropem s viditelnou konstrukcí. Uvnitř haly je společenská místnost s rozlohou cca 20 m² včetně se šatnou. Koupelna se skládá ze sprchy a toalety o rozloze asi 9 m². Vnější část budovy je omítnutá. Vstupní dveře budovy jsou automatické, tepelně izolované a průřezové. Střecha byla nedávno kompletně renovována s termoizolačními panely a novou hydroizolací. Stěny mají izolační panely. Okna byla zcela změněna pomocí oken z PVC. Dveře jsou vyrobeny z hliníku. V místě je k dispozici napájecí a instalační instalace. Oblasť, kterou budova přijala, činí 1123 m².

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB