Prodat Dvoupokojový, Sofia, Sofia, Bulharsko, Ivan Radoev 34

Prodat - Cod. 23563

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 75 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

3-Room cihlový byt build 2007 v Sofii a Bulharskem na prodej
Nemovitost se nachází v Sofii (kapitálu) a je v blízkosti centra města, městský okruh je jen pár minut jízdy autem. Nákupní oblasti nejsou daleko, Business Park se nachází 10 minut, protože lyžařského vleku v pohoří Vitoša a letiště v Sofii. Nachází se v okrese Vitoscha (Street Ivan Radoev č.: 34)
Byt se nachází nedaleko Simeonovsko silnice (Simeonovski chause) a Boulevard Bulharsko a trvá přibližně 10min jízdy na obou - centra a pohoří Vitoša.
Byt je téměř kompletně zařízen a vybaven elektrickým sporákem, lednicí, pračkou, patrová postel, 3 skříně a 2 skříně (téměř nepoužité)
Koupili jsme ji v roce 2008, ale pro osobní a profesní důvody jsme se přestěhovali do Berlína.
Ap. je ve třetím patře. Je to vlastně 2-pokojový byt, syntakticky rozděleny na 3-pokojový byt. K bytu náleží malý sklep (4m2 o) a možnost koupit podzemní parkovací místo.
Budova je obývána téměř výhradně a pouze v přízemí kanceláře jsou prázdné. Roční daně z majetku jsou kolem 130-140 levs. Náklady na pomůcky v Bulharsku jsou velmi diferencované v každém ročním období. V létě jsme byli zvyklí platit kolem 40leva za vodu a elektřinu za měsíc a v zimě asi 100 leva měsíčně. K dispozici je také instalace plynu v bytě, ale my jsme nikdy používal to, byli jsme pouze pomocí elektřiny.
Bytový dům je asi 75 m2 velký, ale bez místa není tolik - 65 m2. První obývacího pokoje je asi 11 m2, druhý je 13 m2 a kuchyň 22 m2, koupelna než je 6m2 a balkon 7m2 je
Z obrázků je vidět, že v druhém obývacím pokoji je patrová postel, která byla nahrazena po dobu jednoho roku s normální manželskou postelí.
V posledních čtyřech letech bydlení byla pronajata pouze jedním mladé rodiny. Mají udržoval byt velmi dobře a vše je v perfektním stavu.
Stejný Mladá rodina by rád zůstal v bytě, a pokud máte v úmyslu pronajmout jsou dobré nájemníky. (Jen pro informaci. Teď je pronajmout za 450leva)

Za budova je ve volném prostoru, je zde žádné další stavby, a bude to zůstat jako je to v příštích letech jako park. Také je zde krásný výhled na horu Vitoša a pohoří Stara stejně.
Postup při prodeji se vždy provádí prostřednictvím právníka, a to bude trvat jen několik dní. Je zapotřebí žádného Komise "příčinu nejsme agentura a my jsme pouze soukromá osoba.
Dobrá zpráva: Existují plány na vybudování metra nedaleko. Směr by měl jít přes Vitoscha čtvrti na jižní části města Sofie
http://www.railwayinsider.eu/wp/archives/45829
http://www.mappery.com/Sofia-Metro-Map
Přiložené najdete mapu, ukazující aktuální trasy metra v Sofii a budoucí plánované rozšíření železnice metra. To projde čtvrti, kde se nachází byt na prodej, a tam bude stanice metra velmi úzce.
Cena: 75.000 € proměnná se zásob.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB