Prodat Domek, Simeonovgrad, Haskovo, Bulharsko, Graf Keler 2

Prodat - Cod. 27367

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 130 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 1650 sq.m.

Velká jednopatrová dům v perfektním stavu - dvě ložnice, jídelna, obývací pokoj, dětský pokoj, spíž, kuchyň, WC, dvě chodby, dvě terasy a sklep. Nemovitost se skládá z domu, garáž pro dvě auta, stodola, venkovní kuchyně drobet komín, dobře, obrovský zahrada s zavlažovacím systémem, vinici, dalších provozních instalací.
Místo: Simeonovgrad
dům - 130 metrů čtverečních
garážové - 50 metrů čtverečních
stodola - 120 metrů čtverečních
stabilní - 40 metrů čtverečních
rezidenční čtvrti - 1650 metrů čtverečních
Simeonovgrad je malé a klidné městečko se nachází v jižní / jih - východ / Bulharsko. Město je správním centrem obce Simeonovgrad. Leží na řece - Břehy Maritsa řeky, která je největší v Bulharsku. K dispozici jsou tři mosty k dispozici spojující dvě hlavní části Simeonovgrad.
Tam dvě dálnice ve velmi těsné blízkosti - 40 km, 12 km
V okolí města můžete navštívit svahu oblast, Asara, kde si můžete prohlédnout historické pozůstatky starobylého hradu Konstantsiya ze dne na 4-století. Podle mytologie a prastaré legendy praví, že hrad jsem se zmínil výše byl poslední římští císaři bydliště, pokud mají schoval římského poklad v tajné podzemní síť tunelů. Až dosud nikdo nikdy ji našel, tak byste mohli být vítězem.
Můj dům se nachází ve velmi těsné blízkosti městského kostela - 40 metrů; 500 metrů od radnice; 800 metrů od policejní stanice. Sousedé jsou příbuzní a rodina přátelé - policisté, hasič, armáda muž apod Jsem důstojník, bulharské ozbrojené síly.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB